TAXI’S

Voor individueel taxivervoer heeft Tripod Mobility vier geschikte modellen ontwikkeld; de Ford Transit Connect Grand, Volkswagen Caddy Maxi, Fiat Doblo Maxi en Opel Combo Maxi. Alle vier de aangepaste taxi’s zijn voorzien van een verlaagde vloer, beschikken over de Europese typegoedkeuringen en voldoen aan alle Europese veiligheidseisen.

FORD
Ford Tourneo Connect - Tripod Mobility

De Ford heeft een verlaagde bodem tot aan de tweede zitrij. Naast de rolstoel zijn er dus 5 reguliere zitplaatsen. De lengte van de verlaagde bodem is 146 cm en is door het aanpassen van de benzinetank zo vlak mogelijk. Optioneel kunnen er twee klap/draai stoelen geplaatst worden, waardoor de Volkswagen Caddy Maxi zelfs over 7+1 zitplaatsen beschikt.

(Voor meer info over de Ford, klik hier)

VOLKSWAGEN

Europese typegoedkeuring voor aanpassing VW Caddy Maxi - Tripod Mobility

De Volkswagen aangepaste taxi heeft een verlaagde bodem tot aan de tweede zitrij, hierdoor zijn er altijd 5+1 zitplaatsen beschikbaar. De lengte van de verlaagde bodem is 150 cm en is door het aanpassen van de benzinetank zo vlak mogelijk. Het is zelfs mogelijk om, na ombouw, de bank op de derde zitrij terug te plaatsen waardoor de Volkswagen Caddy Maxi zelfs over zeven zitplaatsen beschikt.

Optioneel:

  • FlatFloor, een compleet vlakke verlaagde bodem
  • EcoFuel, de unieke Tripod ombouw i.c.m. rijden op aardgas

(Voor meer info over de VW Caddy Maxi klik hier)

_MG_5059 (835x1024)


FIAT en OPEL

Fiat Doblo2

De Fiat Doblo Maxi en Opel Combo Maxi zijn gebaseerd op hetzelfde onderstel, daarom behandelen we ze hier gezamelijk. De Maxi heeft een verlaagde bodem tot aan de tweede zitrij hierdoor zijn er altijd 5+1 zitplaatsen beschikbaar.

De lengte van de verlaagde bodem is 136 cm en is door het aanpassen van de benzinetank zo vlak mogelijk. Het is mogelijk om, na ombouw, twee draai/klapstoelen op de derde zitrij te plaatsen waardoor de Fiat/Opel zelfs over zeven zitplaatsen beschikt. Door de onafhankelijke wielophanging is de Maxi zeer comfortabel.

(Klik hier voor meer info over de Opel en de Fiat)