Turny Evo

Turny EvoTurny Evo Stoellift

De Turny Evo brengt de passagiersstoel buiten het voertuig en laat deze zakken tot een hoogte waarop u zich comfortabel van rolstoel naar autostoel kunt verplaatsen.

Vanuit de autostoel kunt u zich met een druk op de knop in en uit het voertuig laten verplaatsen. De Turny Evo kan zowel op de plaats van de bijrijderstoel als bij de zijdeur op de middelste rij gemonteerd worden.

          Turny Evo 4

Dankzij het compacte ontwerp en de programmeerbare bewegingsfuncties van de Turny Evo, kan deze gemonteerd worden in de meeste SUV’s, minibusjes, vans en dergelijke. Als de stoel in het voertuig vergrendeld staat, kan deze voor- en achteruit versteld worden met een knop op de handbediening van de Turny Evo.

Mede omdat de turny Evo voor- en achteruit versteld kan worden kan hij strakker om de b-stijl draaien hierdoor is er meer beenruimte aan de voorkant. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van de Turny Orbit en HD. De Turny Evo voldoet aan de huidige veiligheidsnormen, in een Turny Evo autostoel zit u dus veilig.

Download de folder hier